Hvad har jeg gang i?

Jeg brænder for iværksætteri og digital strategi og har ofte ganske mange jern i ilden på en gang. Det er dog vigtigt for mig, at jeg ikke committer mig til projekter, som jeg ikke kan levere på. Så henviser jeg hellere til kollegaer med overskud.

Nedenfor finder du et par eksempler på projekter, som jeg i større eller mindre omfang har involveret mig i henover det seneste års tid. Hvis jeg kan bidrage på dit projekt, er du velkommen til at kontakte mig.

Project Nord – Nordic design posters

Project Nord er en hurtigt-voksende eCommerce virksomhed, der på kort tid har skabt et univers af plakater indenfor den skandinaviske og nordiske design-tradition. Plakaterne sælges globalt både direkte via ProjectNord.com og ProjectNord.jp samt via internationale partnerskaber, og har således allerede. Konceptet er skabt af Blazar Capital – Danmarks måske mest ambitiøse company-builders.

Paludans Forlag

Paludans Forlag er et hæderkronet familieejet virksomhed i en branche, der er under massiv transformation. I forbindelse med generationsskifte har virksomheden sat gang i en omfattende digital transformation og tilhørende offensiv vækstplan, der udnytter de nye muligheder i markedet.

Butiksfokus

Et spændende projekt, der fokuserer på at hjælpe ejere og ledere af fysiske butikker med de digitale udfordringer, der følger af konkurrencepresset fra webshops og digitale “PurePlays”. Fremtiden er måske nok digital, men fysisk tilstedeværelse er kommet for at blive…

HB-Care

HB-Care er den førende leverandør af i visiteret kørsel til danske kommuner og regioner. HB-Care er i kraftig vækst og står samtidig midt i en spændende transformation fra traditionel transportvirksomhed til en digitalt funderet moderne service aktør med fokus på kvalitet og omsorg.

Party2Go

Party2Go er en ambitiøs webshop, der leverer “fødselsdagskasser” til tema børnefødselsdage. Heste, pirater og popstjerner – de har løsninger til alle aldersklasser. Stifterne er professionelle og engagerede – og rammer tidsånden med en løsning, der sparer tid for forældrene, som de i stedet kan investere i kvalitetstid med glade fødselsdagsbørn.